Far Cry 4'ün Yapımcıları Hedefledikleri Teknik Özellikleri Paylaştı

15.10.2014 07:08 Tunahan Başol


     Son zamanlarda artan videolarıyla oyuncuları çıkışına hazırlayan Far Cry 4'ün teknik özellikleri bugüne kadar pek değinilmeyen bir noktaydı. Yapılan bir röportajda geliştiriciler bu detaylara ait bilgiler verdiler.
 
     Tüm platformlarda bir eşitlik olacağına değinen geliştiriciler, yeni nesil ile eski nesil arasında farkların olabileceğini belirtiyorlar. Özellikle hikaye görevlerinde görülebileceği söylenen bu fark çok olmayacakmış gibi bahsediliyor.
 
     Ayrıca Twitter üzerinden yapılan açıklamaya bakılırsa, firma tüm platformlarda 1080p çözünürlük sunmayı hedefliyor. FPS'nin ise şu anlık kilitlenmiş olmadığını, yani net bir sonuç belirtilemediğini söyleyelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 7 Saat önce Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 7 Saat önce Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 7 Saat önce Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 7 Saat önce The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler