Final Fantasy Tactics Bu Hafta Çıkıyor

FFT'nin iPhone versiyonu PSP sürümünden farklı olarak multiplayer modu bulunmuyor.
02.08.2011 12:42 Gökhan Yılmaz

 
     Square Enix'in klasik strateji / RPG oyunu Final Fantasy Tactics geçtiğimiz sene PSP için piyasaya sürülmüştü. Oyunun iPhone ve iPad versiyonları da yolda. 4 Ağustos tarihinde iPhone sürümü 16$ karşılığında satılmaya başlanacak.
 
     iPhone sürümünü oynayabilmeniz için iPhone 3GS veya iPhone 4 sahibi olmanız gerekiyor çünkü eski modeller bu oyunu çalıştırmayacak.
 
     Final Fantasy Tactics: The War of the Lions'ın iPad sürümü ise sonbahar'a doğru çıkacak. Yapımcılar en azından iPhone sürümünden bir ay geç çıkacağını söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy Tactics: The War of the Lions Platformlar: PSP Mobil Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 42 Dk önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler