Geleceğe Dönüş'ten Yeni Video

15.12.2010 15:27 Ersin Kılıç


     Geleceğe Dönüş serisi tam 25 yılı geride bıraktı. Her filmi ile sinema tarihine adını altın harflerle yazdıran seri için bildiğiniz gibi Adventure türünün usta firmalarından Telltale bir oyun hazırlıyor. İşte Back to the Future'un bu oyunu için yeni bir video daha yayınlandı.
 
     IGN sitesine özel olarak yayınlanan bu videoda oynanış dinamiklerine de yer verilmiş. Marty'i kontrol ettiğimiz oyunda Doc. Brown'u parmaklıklar ardında görüyoruz. Ve burada konuşma kısmının nasıl olduğu gösterilmiş.
 
     Videonun ilerleyen dakikalarında ise Marty'i geçmişe, Doc. Brown'un 17 yaşındaki zamana dönmüşken görüyoruz. Aşağıdaki oynatıcıdan yeni videosunu izleyebileceğiniz Back to the Future'un ilk bölümü bu ay içerisinde yayınlanacak.
 

[DHVIDEO=2012]
 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Back to the Future Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Uzay Temalı Strateji Oyunu Ixion PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler