Ghost Recon: Future Soldier Beta Tarihi Belli Oldu

05.04.2012 19:36 Tunahan Başol


     Ubisoft, bu senenin merakla beklenen yapımlarından Ghost Recon: Future Soldier'ın konsol sürümleri için beta tarihi açıkladı.
 
     Ubisoft bugün yaptığı açıklamada, Ghost Recon: Future Soldier'ın konsollar için beta tarihini 17 Nisan-2 Mayıs aralığı olarak belirlediklerini söyledi. Betada 12 kişilik multiplayer deneyimi yaşatacak olan Ghost Recon: Future Soldier, oyunculara rifleman, engineer ve scout olarak 3 farklı sınıf ve 2 farklı mod sunacak.
 
     Xbox 360 için Splinter Cell: Conviction oyununa sahipseniz, otomatik olarak betaya girmeye hak kazanmaış olacaksınız. Eğer sahip değilseniz Ghost Recon: Future Soldier'ı ön sipariş vererek betaya katılmaya hak kazanabilirsiniz. 
 
     Ghost Recon: Future Soldier, Xbox 360 ve PS3 çıkışını 25 Mayıs'ta gerçekleştirecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 12 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 12 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler