Gran Turismo 6'nın Satışları Hayal Kırıklığı

09.12.2013 12:16 Alkan Adakaner


     Gran Turismo 6 sadece inceleme puanlarıyla serinin diğer oyunlarının gerisinde değil. Anlaşılan oyun satışlarıyla da beklenini veremeyecek. Oyun ilk haftasında İngiltere satışları listesine 8. sıradan giriş yapabildi.
 
     Açıklamalara göre Gran Turismo 6'nın İngiltere satış miktarı serinin bir önceki oyununun 5'te 1'i kadar. Gran Turismo gibi ünlü bir oyunun satışlarının bu denli düşük olması gerçekten de şaşırtıcı diyebiliriz.
 
     Oyunun bu kadar az satmasında yeni nesil konsolların çıkışı sebebiyle insanların bu konsollara para ayırması veya serinin diğer oyunlarına göre düşük inceleme puanlarına sahip olması sebep olmuş olabilir. Yine de Gran Turismo 5'in 10 milyonluk satış miktarına yaklaşılamayacağı neredeyse kesin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 6 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler