Guillermo del Toro, InSane'in Peşini Bırakmayacak

12.10.2012 17:04 Talha Aynacı

 
   Dünyaca ünlü Meksikalı yönetmen Guillermo del Toro'nun ilk oyun projesi InSane maalesef yayıncı THQ'nun mali krizde olması sebebiyle önce askıya alınmış daha sonra da iptal edilmişti.
 
   Geçtiğimiz hafta Comic-Con etkinliğine katılan ve burada konu hakkında açıklama yapan del Toro, oyunun yarıda kalmayacağını ve şu anda yapımcı partner aradıklarını belirtti:
 
"Oyunun yapımı aylar önce durdu. Şu andaysa çeşitli yapımcılarla görüşüyoruz. Eğer bir şekilde olmuyorsa, başka şekilde olması için zorluyorum. InSane'den vazgeçecek değilim, çünkü yapım gerçekten de güzel."
 
   Korku türü olan ve üçleme olarak düşünüşen InSane'in yapımında yardımcı olması istenen, en azından ünlü yönetmenin hayalini kurduğu firma, oyuncuların da büyük sevgisine sahip olan Valve

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Insane Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant, Destiny 2 Simgelerini Taklit Etmekle Suçlanıyor 1 Saat önce Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 5 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 6 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler