Halo 4'ün 720p Olacağı Onayladı

06.03.2012 09:36 Alkan Adakaner

 
 
      Halo 4'e ait ilk oyun içi görsellerin yayınlanmasından sonra oyunla ilgili bazı yeni bilgiler de ortaya çıkmaya başlıyor. 343 Industries'te Halo serisinin geliştirilmesinden sorumlu kişi olan Frank O’Connor'ın açıklamalarına göre Halo 4 720p desteğiyle gelecek.
 
     Açıkçası biz de zaten oyunun 1080p desteği ile çıkmasını beklemiyorduk, o nedenle bu açıklama pek şaşırtıcı olmadı. Zaten oyunun görsel kalitesi ile ilgili net bilgilerimiz de bulunmuyor, çünkü bir süre önce yayınlanan görüntüler geliştirme aşamasının ilk dönemlerine ait ve yeterli bilgi verecek seviyede değillerdi.
 
     O'Connor oyundaki ses, ışıklandırma, kaplamanın baştan inşa edildiğini ve Halo: Anniversary ile teknolojik olarak bir bağ bulunmadığını da vurguladı. Önceki oyun motorundan sadece bazı küçük kodlar kullanılmış.
 
     Oyundaki perk'ler konusuna da değinen yetkili klasik Halo'dan bazı şeylerin Halo 4'te de olacağını söyledi, ama buna rağmen yeniliklere hazır olmamız da gerekiyormuş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 13 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 13 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler