Halo: Reach'te Karakter Özelleştirme Olacak

26.03.2010 13:17 Ersin Kılıç


 
     Her ropörtajda "2010'un en büyük", "en iddialı" oyunu gibi söylemleri ile karşılaştığımız Halo : Reach için yeni bilgi ve görseller gelmeye devam ediyor.
 
     G4TV editörlerinden Jake Gaskill ve Patrick Klepek merakla beklenen oyun için yeni detayları bazı görseller eşliğinde okuyucuları ile paylaşmış. Bu detaylardan ilk dikkat çekeni ise oyunda artık karakter özelleştirme sisteminin bulunacak olması.
 
     "Player Investment" adlı bu sistem sayesinde hikaye modu ve oyunu asıl önemli kılan çoklu oyuncu modlarında yönlendireceğiniz karakteri özelleştirebileceksiniz. Kaskından silahlarına, dış görünümünden kaskındaki ufak detaylara kadar iyi bir özelleştirme seçeneği bizleri bekliyor olacak. Oyunun her iki modundan da kazandığımız puanlar ile yeni özelleştirme seçeneklerinin kilidini açacağız ve karakterimizin görünümünü ona göre şekillendirebileceğiz. Üstelik bu değişim oyunun ara sahnelerine de yansıyacak.

 
     Oyundaki bu puanların ismi ise en azından betasında cR olarak gözüküyor. Yukardaki resimde de gördüğünüz gibi oyuncunun 2356 cR puanı var ve karakter resminin yanında da satın alabileceği zırh parçaları gözüküyor. Ayrıca Bungie'nin ara sıra yapacağı bazı özel kampanyalar ve oyun modları ile ekstra puan kazanma imkanı veya firma tarafından oyuna eklenecek yeni eşyalarında gelebileceğinden bahsedilmiş. Oyunun zaten oldukça renkli olan çoklu oyuncu modları bu özellik sayesinde çok daha keyifli bir hal alacağa benziyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 01 Ekim Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler