Jak and Daxter: HD Paketi, Norveç'te mi Duyuruldu?

Jak ve Daxter, kendilerini çok özlettiler.
10.10.2011 19:00 Levent Polater

 
   Daha önce Güney Afrika tabanlı online satıcı tarafından listelenen Jak and Daxter: HD Collection paketi için ikinci ve daha önemli rapor, Norveç, Oslo'dan geldi.
 
    Oslo'da geçtiğimiz günlerde Uncharted 3 için basın toplantısı düzenlendi ve bu toplantıda Naughty dog'dan Justin Richmond'un paketi resmi bir şekilde duyurduğu belirtiliyor ancak bu netlik kazanmadı.
 
    Şimdi Richmond'a Twitter'dan ulaşıp paket, doğrulanmaya çalışılıyor. Bakalım, gerçekten de Jak and Daxter: HD paketi onaylanacak mı? Güney Afrikalı satıcıda paketin ilk 3 oyunu kapsadığı, 2012'ye göz kırptığı yazıyordu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jak and Daxter: The Lost Frontier Platformlar: PSP Geliştirici: High Impact Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 34 Dk önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 1 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Uzay Temalı Strateji Oyunu Ixion PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler