Jim Ryan: PlayStation Plus Kütüphanesinde Büyük Oyunlar Yer Alacak

03.04.2022 13:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Resmi PlayStation Podcast'inde konuşan Sony Interactive Entertainment CEO'su Jim Ryan, yeni duyurulan PS Plus hizmeti ve kütüphanesi hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Kütüphanede hangi oyunların yer alacağı sorusuna yanıt olarak Ryan, yeni PS Plus kütüphanesinde büyük oyunların yer alacağını belirtti. 
 
Jim Ryan yeni hizmet ve içerikler hakkında şunları söyledi: "Yeni PS Plus kütüphanemiz büyük oyunları bünyesinde barındıracak. Bunu başarmak için elimden geleni yapacağım. 
 
Büyük yayıncılarımıza ek olarak küçük bağımsız yayıncılarımız var. Bunun yanı sıra oyunlarını PlayStation Plus'a eklemek için bizimle birlikte çalışan 200'den fazla ortağımız bulunuyor. Dolayısıyla kadromuz gerçekten çok güçlü.
 
Kütüphanede ilk etapta God of War, Marvel's Spider-Man, Marvel's Spider-Man: Miles Morales ve Returnal gibi büyük oyunlar yer alacak. Bunların yanına oyuncuları memnun edecek yeni oyunlar da hizmete dahil edilecek."
 
Öte yandan Xbox Game Pass'in yaptığı gibi birinci taraf oyunlar, çıkış gününde PS Plus hizmetine dahil olmayacak. Ryan, bu durumun sebebini şöyle açıklıyor: "Xbox Game Pass gibi ilk günde oyunlar hizmete eklenmeyecek. Çünkü bu durumun büyük bütçeli oyunların gelişimine zarar verebileceğini düşünüyorum."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler