Journey'e DLC Gelmeyecek

07.03.2012 08:50 Erkut Köse


    Journey'in geliştiricisi thegamecompany'nin yaptığı açıklamalar neticesinde oyuna herhangi bir indirilebilir içerik gelmeyeceği kesinleşmiş oldu. Firma yetkilisi Jenova Chen, DLC ile ilgili fikirlerini şu sözlerle dile getirdi:
 
    "Oyunu geliştirmedeki en büyük amacımız, en iyi deneyimi, yapılabilecek en kısa yoldan oyunculara sunmaktı. Dolayısıyla oyuna ekleyebileceğimiz ekstra 2 saat oynanış oyunculara hiçbir şey sunamayacaktır.
 
    Biz bu oyun üzerinde tam 3 yıldır emek veriyoruz. Eğer bu oyunu 1 yılda tamamlamış olsaydık, o zaman kesinlikle eklenebilecek bir şeyler bulabilirdik. Ancak 3 yıl sonunda görünüyor ki oyunumuz yeterince mükemmel. Herhangi bir özellik eklemek oldukça zor."
 
Jenova Chen, bu sözleriyle çoğu oyun firmasının izlediği politikayı izlemeyeceklerini açıkca ortaya koyuyor. Halihazırda oyunun aldığı puanlar da bu sözleri doğrular nitelikte. 
  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Journey Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: thatgamecompany Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 12 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 12 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler