Klasik GTA Oyunlarından İlham Alan The Precinct Ertelendi

18.07.2024 18:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz yıl içerisinde duyurulan ve geldiğimiz noktada geliştirme aşamasında bulunan The Precinct, açıklanan detaylara göre yeni bir tarihe ertelendi. Klasik GTA oyunlarından esinlenen yapımda bir suçlu yerine polis olarak yer alıyor ve izometrik kamera bakış açısı ile maceramıza başlayabiliyoruz.
 
Oyunda dikkat çekici özellikler bulunuyor
 
 
 
The Precinct çıkışına bir aydan az bir süre kala ertelenmiş durumda. Geliştiriciliğini Fallen Tree Games ve yayıncılığını Kwalee ekibinin üstlendiği bu yapım daha önce 15 Ağustos tarihinde piyasaya sürülmeyi bekliyordu, şimdi ise bu yılın sonbaharına ertelendi.
 
Geliştirici ekip yayınladığı yeni bir gönderide erteleme hakkında şunları söyledi: “Amacımız her zaman mümkün olan en iyi oyun deneyimini sunmak. Kaynaklarımızı buna göre harcamaya çalışıyor ve mümkün olan en yüksek kalitede oyunu sizlere sunmak istiyoruz. Dolayısıyla oyuna 15 Ağustos tarihine kadar yetiştiremeyeceğimizi düşünüyor ve 2024'ün sonbaharında yayınlamayı planlıyoruz.”
 
Fallen Tree Games ve Kwalee ayrıca oyunun ertelendiğini duyuran ve yeni oynanış görüntülerini içeren bir video paylaştı. Bu videoyu aşağıdan ulaşabilirsiniz. The Precinct şu anda PS5, Xbox Series X/S ve PC için geliştiriliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Skyrim İçin Yeni Mod Tank ve Uçakları Ekliyor 9 Dk önce Harry Potter: Quidditch Champion Denuvo Korumasına Sahip Olacak 1 Saat önce Yoshida: Final Fantasy 14'ün Nintendo Konsol Sürümü İçin İşler Yolunda 2 Saat önce Fallout 76, Fallout 5'in Gelişimini Etkiliyor mu? İşte Yeni Açıklamalar 3 Saat önce Star Wars Outlaws Dünya Çapında Çıktı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler