ME3'te Silah Özelleştirmesi Oyuncu Seçime Bağlı

Mass Effect 3'te bizi daha fazla aksiyon bekliyor
15.08.2011 11:38 Alkan Adakaner


    Bioware, Mass Effect 2'nin şikayet edilen yönlerinden birisi olan sınırlı silah modifikasyonu sorununu 3. oyunda çözeceğini açıkladı. Bu sorun karakter gelişimini de etkiliyordu.
 
    Yapımcı koltuğunda oturan Casey Hudson'ın açıklamasına göre Mass Effect 1'de silah modifikasyonu vardı, 2. oyunda ise bu biraz daha sınırlıydı; ama yine de her iki oyunda da ilgi çekici modifiye seçenekleri yoktu.

   Oyuncuların Mass Effect 2'de bu konuda çok fazla şikayetleri olduğunu söyleyen yetkili,  RPG ilerleyişi açısından oyuncuların daha zekice kararlar vermek istediklerini söylüyor. Böylece oyuncular kendi stillerine ve seçimlerine göre modifiye yapabilecekler.
 
    Hudson, Mass Effect 3'e farklı silah çeşitleri ve modları, karakterlerin gelişim aşamaları koyacaklarını ve bütün bunlar sayesinde oyunu nasıl oynamak isteyeceğimizi seçebileceğimizi vurguluyor.

    Hatırlarsanız Mass Effect 2 her ne kadar çok beğenilse de ilk oyuna göre RPG öğelerinin düşürülmüş olması çoğu oyuncuyu hayal kırıklığına uğratmıştı. Umarız Bioware bu oyunda söylediği gibi bu sorunu çözer.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 2 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 3 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 4 Saat önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler