Mad Max'in Yönetmeni, Death Stranding'i Övdü

26.10.2019 17:37 Özgür Eroğlu


Hideo Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding'in çıkışına kısa bir süre kaldı. Oyun basına dağıtıldı ancak inceleme puanları 1 Kasım'da paylaşılabilecek. Death Stranding'in denediği yeni oyun türü ve yapımcısı sebebiyle bu yılın en çok merak edilen oyunlarından birisi.

2015 yılında yayınlanan Mad Max: Fury Road'un başarılı yönetmeni George Miller, Death Stranding hakkında yorumda bulundu ve görünen o ki başarılı yönetmen oyunu çok beğenmiş. 

George Miller, "Kojima-san'ın işlerinde gördüğüm yeteneğin aynısını film yapımcılarında görüyorum. Yapımlarının hepsi yoğun bir deneyim yaşatıyor." dedi. Daha önce aktörlerden gelen yorumlarda da Kojima'nın bir film yapımcısı gibi çalıştığı söylenmişti.

Death Stranding, 8 Kasım'da PlayStation 4 için Türkçe altyazı seçeneğiyle piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 18 Dk önce Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 18 Dk önce Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 19 Dk önce Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 25 Dk önce The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler