Madden NFL 15'de Komik Bir Glitch Keşfedildi

02.09.2014 13:02 Ömür Gencer


       Oyunlarda ortaya çıkan glitchler (hatalar) çoğu zaman oyuncuları çileden çıkarır fakat bazen de bu hatalar oldukça komik anlara sahne olur. NFL 15'de bazı oyuncuların karşılaştığı bir hata ilginç olduğu kadar komik.
 
      Tennessee Titans'da oynayan LB oyuncusu Christian Kirksey, bir nedenden dolayı küçücük kalıyor. Diğer oyuncuların arasında görünemeyecek kadar küçülen Kirksey yine de rakip takımın oyuncuları durdurabiliyor.
 
     Bu komik hata Kirksey'in de dikkatini çekti. Kirksey, Twitter sayfası üzerinden "ne kadar küçük olursan ol büyük hayallerin olsun ve büyük yaşa." diyerek bu hataya komik bir gönderme yaptı. Bahsettiğimiz hataya ait videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Madden NFL 15 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler