Madden NFL 25'in PC Sürümü Konsollarla Eşit Seviyede Olacak

17.06.2024 12:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Amerikan futbolu deneyimi Madden NFL 25 için yeni detaylar ortaya çıktı. Geliştirici ekibin açıkladığına göre oyunun PC sürümü PS5 ve Xbox Series X sürümleriyle aynı seviyede olacak.
 
Oyunda yeni dinamikler mevcut
 
 
 
Bildiğiniz üzere Madden NFL 24'ün PC sürümü daha önceden yeni nesil konsol versiyonunu temel alıyordu. Şimdi ise Madden NFL 25, aynı şekilde PC oyuncularını memnun edecek şekilde gelmeye hazırlanıyor. Dolayısıyla konsollar ile PC platformu bu durumda eşit seviyede oluyor. Oyun aynı zamanda FieldSENSE'in yeni versiyonuna sahip bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor ve tamamen yeni BOOM Tech ile beraber geliyor.
 
BOOM Tech sistemini açacak olursak top taşıma sisteminin yenilikçi sürümü diyebiliriz. Bu sayede fizik tabanlı bir şekilde diğer oyunculara müdahale edebiliyor ve elinzdeki topu en iyi şekilde koruyabiliyorsunuz. Böylece oyuncular gerçek bir NFL süperstarı gibi hareket edebiliyor ve sahaya hakim olabiliyor.
 
Diğer taraftan FieldSENSE desteğine bakacak olursak, bu sistemle beraber yeni bir ses ve görsel deneyimin yanı sıra derinleştirilmiş modlar ve arttırılmış özelleştirme sistemleri bizlere sunulmak isteniyor. Daha geniş kapsamlı desteği bünyesinde barındıran FieldSENSE ile sahanın tamamında kontrol sizde oluyor.
 
Son olarak oyunun 16 Ağustos tarihinde biz oyun severlere sunulacağını aktaralım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 15 Dk önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Disney Epic Mickey: Rebrushed Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Farming Simulator 25 Duyuruldu: Ön Siparişler Açıldı 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Gruplar Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler