Mart ayında 9 oyun PlayStation Plus kütüphanesinden kaldırılıyor

14.03.2023 18:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından oyunculara sunulan abonelik hizmeti PlayStation Plus her ay kütüphanesine yeni oyunlar ekliyor ve bu kütüphaneden çeşitli oyunları kaldırıyor. Geldiğimiz noktada Mart ayı içerisinde toplamda 9 oyunun hizmetten ayrılması bekleniyor. Oyunlar özellikle PlayStation Plus Extra ve Premium aboneleri için geçerli.
 
Bu ay 9 oyun abonelere veda ediyor
 
 
 
PS Plus hizmetinde geniş çaplı bir oyun kütüphanesi yer alıyor ve bu oyunlara belli bir ücret karşılığında toplu bir şekilde erişebiliyorsunuz. Bu hizmetten bu ay 9 oyun ayrılıyor ve bu oyunları oynamak için son şansınız diyebiliriz. Çünkü hizmetten ayrılan oyunları bir daha indiremiyor ve oynayamıyorsunuz. 
 
Ayrılacak oyunlar arasında:
 
- Danger Zone
- Dungeons 2
- Ghost of a Tale
- Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5
- Override 2: Super Mech League
- The Vanishing of Ethan Carter
- Velocibox
- Victor Vran Overkill Edition
- WWE 2K22 yer alıyor.
 
Ayrılan oyunların dışında PS Plus hizmetine ilgi çekici oyunlar dahil oluyor. Bu oyunlar arasında ise Uncharted: Legacy of Thieves collection, Ghostwire Tokyo, Immortals Fenyx Rising, Rainbow Six Extraction ve Tchia bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Uzay Temalı Strateji Oyunu Ixion PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler