Mass Effect 3'teki Bayan Shepard'ı Seçin

Oylamaya baktığımızda sarışınların hala favori olduğunu görüyoruz
24.07.2011 11:41 Alkan Adakaner


     Mass Effect 3'ün çıkış tarihi 2012 yılına kaydırıldı, ama Bioware oyun üzerinde çalışmalarına son hızda devam ediyor. Yeni oyun motoru ile geliştirilen Mass Effect 3'te Komutan Shepard yine ana karakterimiz olacak. Peki hangi Shepard?
 
    Fenerbahçe kalecisi "Volkan Demirel"e benzerliği ile dikkat çeken Shepard karizmatik birisi. Tabi onu güzel bir bayan yapma şansımız da var. Oyuncuların Bayan Shepard'a da ilgi gösterdiğini daha önce açıklayan Bioware şimdi Mass Effect 3'teki Bayan Shepard ile ilgili bir oylama yaptı.
 
    Oyunun facebook sayfasında oylamaya sunulan 6 Bayan Shepard modelinden en çok oy alan Mass Effect 3'te yer alacak. Oylamaya buradan katılabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 2 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 3 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 4 Saat önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler