Mass Effect 3'teki "Secret Feature X" nedir?

Mass Effect 3'te daha fazla aksiyon bizi bekliyor gibi görünüyor
12.07.2011 15:16 Alkan Adakaner


     Mass Effect 3'ün demosunu hazırladığını açıklayan Bioware bu oyunla ilgili bazı şeyleri  de henüz açıklamadı. Ne de olsa oyunun çıkmasına daha aylar var. Yine de oyunla ilgili yeni bilgiler belli aralıklarla ortaya çıkıyor.
 
     Bioware çalışanlarından Billy Buskell ve Preston Watamaniuk'un Twitter hesaplarından yaptıkları açıklamalarda "Secret Feature X" (Gizli Özellik X) adlı bir şey üzerinde çalıştıklarını söylemişler. Açıklamalara göre "Gameplay"den sorumlu takım bu özellik üzerinde harıl harıl çalışıyor.
 
     Multiplayer ile ilgili olmadığı söylenen bu özelliği gerçekten merak ettik. Bu kadar gizlenen oynanış öğesi ne olabilir ki?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 2 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 3 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 4 Saat önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler