Mass Effect 3'ün Senaryo Dökümanı Ele Geçirildi

08.11.2011 00:04 Levent Polater

 
   Geçtiğimiz günlerde yanlışlıkla Xbox Live'de sızan betası ile gündeme gelen Mass Effect 3 için çok önemli bir bilgi verildi.
 
    Alınan bir rapora göre bu beta yüzünden Mass Effect 3'ün tüm hikaye dökümanları internete sızmış durumda. Betadan sızan bu dökümanların Rusya tabanlı bir site olan Bioware.ru tarafından ele geçirildiği belirtiliyor ve dökümanlar tamamen bu sitede dünya ile paylaşılmş durumda.

    BioWare de sızıntıyı doğruladı ve bu dökümanları hayranların okumaması konusunda ısrar etti. Çünkü hepsi en ağır spoiler'ları içeriyor. Yine de bu dökümanların oyunun final sürümünü yansıtmadığını belirtelim. Ancak oyunun bazı kısımlarını sizin için berbat edebileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

    Mass Effect 3, önümüzdeki Mart ayında PS3, Xbox 360 ve PC için çıkışını yapacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 3 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 4 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 5 Saat önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler