Metro: Last Light Tüm Yenilikleriyle E3'de Olacak

Yaklaşan E3 fuarı, oyun dünyası için büyük haber ve duyurulara gebe.
11.04.2012 11:07 Talha Aynacı


   THQ İletişim Menajaeri Joe Walz, Metro: Last Light için yeni bilgileri meraklılarıyla paylaştı. Walz'den gelen haberlere bakılırsa Metro: Last Light bu yıl E3 fuarında sahne alacak ve öncesinde THQ yeni ekran görüntüleri ve tanıtım videosunu bekleyenlerle paylaşabilir. Buna ek olarak Ukraynalı yapımcı 4A Games'in kullanıcı arayüzü, HUD ekranı ve kontrolleri daha işlevsel hale getirebilmek için yoğun çaba sarfediyor. Yapımcılar Metro 2033'de karşılaştığımız hata ve aksaklıkların devam oyununda yaşanmamasına odaklanmış durumda.
 
   Kullanılan grafik motoru 4A Engine, Metro: Last Light ile birlikte tadilattan geçip güncellenmiş ve mükemmele erişmek adına önemli değişikliklere gidilmiş. Walz, grafik teknolojisi hakkında daha fazla detayı ve her platform için hedefledikleri nokta hakkında daha fazla açıklamada bulunacakları konusunda söz verdi.
 
   Devam oyununda gelen bir diğer değişiklik ise HUD ekranında yaşanacak. Yeni arayüzle mermi alışverişleri ve takaslama gibi market işleri oyuncular için daha rahat ve anlaşılabilir bir dilde yer edecek. Yıkım özelliğine de dikkat çeken THQ, bunun oyunda her yerde olmadığını ancak bazı yerlerde stratejik olarak kullanabilecek şekilde tasarımlandığını açıkladı. Örnek olarak geçtiğimiz yıl E3 fuarında gösterilen demoyu gösteren Walz, duvar ve benzeri yüzeylerde mermilerin yıkıcı etkisini görebileceğimizi hatta inşaat demirlerinin dahi ortaya çıkacağını söylüyor. Yıkımın belli çevre detaylarına (duvar, bariyer...v.b.) etki edeceği; tamamiyle parçalanabilen, yanan ve mermilerin geçtiği farklı türde etkileşimler olabileceği de bahsedilen diğer detaylar arasında yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 10 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 10 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler