Metro: Last Light'ın Factions DLC'si Çıktı

16.07.2013 12:22 Gökhan Yılmaz

 
     Metro: Last Light'ın daha önce ertelenen ve sonradan Temmuz ayı içerisinde çıkacağı duyurulan The Factions DLC paketi bugün çıkışını yaptı. Steam ve konsollarınızın online mağazalarından satın alıp indirebileceğiniz paket üç yeni görev ekliyor.
 
     DLC ile birlikte Metro hatlarında yaşayan Red Line'lardan Special Deachment Sniper olarak, Hanza Ranger'larından biri olarak veya Reich Heavy Squad Soldier olarak oynayabiliyorsunuz. Ayrıca Abzac, Hellbreath, Medved, C4 patlayıcıları ve Silent Sniper Rifle olmak üzere beş yeni silah ekleniyor.
 
     The Factions DLC paketi 5$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Ayrıca oyunun Steam sürümleri 22 Temmuz tarihine kadar %20 indirim ile 40$'a satılıyor.
  
     The Faction DLC'si
     %20 indirimli Metro: Last Light
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 11 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 11 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler