Metro: Last Light'ın Yeni Oynanış Videosu Sızdı!

Post-apokaliptik Moskova, bekle bizi, geliyoruz!
26.05.2012 18:23 Levent Polater

 
    Post-apocalyptic Moskova dünyasına tekrar hoş geldiniz millet. Metro 2034'ün son izlediğimiz live-action videosunun tadı tam da damağımızdayken yapımın ilk olarak GameTrailers'ta gösterilmek üzere hazırlanan yeni oynanış videosu sızdırıldı. 
 
    2013'ün ilk çeyreğine göz kırpan Metro: Last Light, PC, PS3 ve Xbox 360'a göz kırpıyor. Yeni yayınlanan oynanış videosunda yapımcıların anlattığı kadarıyla şu detaylar ön plana çıkıyor:
 
* 4A Games, oyunculara çaresizliği hissettirmek istiyor, Çevreye gizlenmiş az mermi, sınırlı sığınak alanı ve karanlık ortam.
 
* Işığınızın pili bittiğinde yine şarj etmek, mermiler için her yeri kolaçan etmek zorunda kalacaksınız. Gaz maskeniz tekrardan sınırlı süresiyle size çok zor anlar yaşatacak.
 
* Gaz maskenize zaman zaman yaratıklar yapışacak ve bunları temizlemek için ara vermeniz gerekecek.
 
* 4A Games, Metro: Last Light'ta sizi çetin savaşların beklediğini belirtirken, aksiyon dengesini düzgün ayarlayıp sizleri hikayeden de geri bırakmak istemiyor. Metro: Last Light'ta ilk hedef konu adaptasyonunu sağlayabilmek.
 
* Zaman zaman Artyom'a AI karakterler eşlik edecek. Bazen bunları takip etmemiz gerekirken, bazıları ise sadece bizi izleyecek.
 
* Bazı bölümler gizlilik gerektirecek, bazılarında ise seçim tamamen size bırakılacak. İster gizliliği ön plana alın, isterseniz kurşunlarınız konuşsun.
 
* Artyom'un psişik ve özel güçleri sayesinde "Dark One"ların sırlarını anlamaya bir adım daha yaklaşacağız. Ara ara da "flashback"ler ile karşılaşacağız ve bunlar senaryoya farklı bakış açıları getirecek.
 
 * Oyunun Wii U versiyonunun da diğer platformlarda olduğu gibi 2013'ün ilk çeyreğinde çıkması planlanıyor.
 

[DHVIDEO=4872]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 52 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 11 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 11 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler