Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı

17.06.2024 18:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Monolith ekibi tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan fakat şu ana kadar pek fazla bilgi sahibi olmadığımız Wonder Woman oyunundan yeni detaylar sızdırıldı. Sızdırılan detaylar arasında oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağı ve konsept çizimler bulunuyor.
 
Wonder Woman bizlere neler sunacak?
 
 
 
Sosyal medya üzerinden ortaya çıkan bilgilere göre Wonder Woman oyununda güçlü büyücü Circe ve ordusuyla savaşmamız gerekecek. Ek olarak oyuncular burada Kraliçe Hippolyta ve Amazon arkadaşlarıyla ilişkilerini düzeltmeleri gerekecek. Bunun dışında ana karakterimizle beraber düşmanları yenmek için tanrısal güçleri kullanabilecek ve yıkıcı kombinasyonlarla hızlı tempolu bir aksiyon sistemi bizlere sunulacak.
 
Oyun serbest zamanlı bir aksiyon sistemine sahip olacak. Oyuncular burada güçlü silahlara da sahip olabilecek ve düşmanlara karşı bunları kullanabilecek. Wonder Woman oyunu, Middle-earth: Shadow of Mordor ve Shadow of War oyunlarından aşina olduğumuz Nemesis sistemine sahip olacak.
 
Oyun hakkında ortaya çıkan bu bilgilerin dışında bazı görsellerin ve konsept çizimlerin de çevrimiçi olarak yayınlandığını aktarabiliyoruz. Ancak bunlara haberimizde yer vermiyoruz. Suicide Squad: Kill the Justice League oyununun başarısızlığından sonra elbette bu tarz yapımlar hayranları memnun etmek istiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 2 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 3 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 4 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 4 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler