Netflix'in Yeni Animasyon Filmi Over The Moon Yayınlandı

23.10.2020 18:02 Özgür Eroğlu

 
Netflix'in yeni animasyon filmi Over the Moon ya da Türkçesi ile Bir Ay Masalı yayınlan ve inceleme puanları da paylaşıldı.
 
Filmin Metacritic ortalaması 17 inceleme sonucunda 59. Rotten Tomatoes üzerinde ise 50 incelemenin ortalaması %80. Ayrıca Netflix, filmin son resmi fragmanını da geçtiğimiz saatlerde paylaştı.
 
Tanıtım yazısı şöyle: İnanılmaz kararlı, bilim için yanıp tutuşan zeki bir kız, efsanevi Ay Tanrıçası'nın varlığını herkese kanıtlamak amacıyla Ay'a gitmek için bir roket yapar. Sonuçta beklenmedik bir maceraya atılır ve fantastik yaratıklarla dolu büyülü bir dünya keşfeder. 
 
Filmin seslendirme kadrosunda Cathy Ang, Phillipa Soo, Robert G. Chiu, Ken Jeong, John Cho, Ruthie Ann Miles, Margaret Cho, Kimiko Glenn, Artt Butler, Irene Tsu, Clem Cheung, Conrad Ricamora ve Sandra Oh gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 1 Saat önce Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 15 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 15 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler