Neversoft, Call of Duty'nin Geliştiricisi Oldu

Yeni Call of Duty yeni bir oyun motoru kullanacak mı? İşte en merak edilen konu bu.
25.02.2013 21:25 Alkan Adakaner


      Call of Duty serisi şu ana kadar çok sayıda geliştiricinin elinden geçti. Şu ana kadar serinin ana geliştiricileri Infinity Ward ve Treyarch olsa da bu seri farklı platformlara farklı geliştiriciler tarafından aktarıldı.
 
     Activision'a bağlı geliştiricilerden biri olan Neversoft'ın resmi sitesindeki iş ilanları bölümünde Call of Duty logosu dikkat çekiyor. Bunun anlamı Neversoft'un da bu ünlü seriye dahil olmasıdır diyebiliriz.
 
     Daha önce Tony Hawk ve Guitar Hero oyunları (ayrıca Gun'ın da geliştiricileri) Neversoft'un Call of Duty serisine dahil olması gerçekten de şaşırtıcı. Firma oyunun ev konsolları sürümü yerine PS Vita gibi taşınabilir konsol sürümünden de sorumlu olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 1 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 2 Saat önce Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 3 Saat önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler