Ocarina of Time'dan Yeni Görseller

N64'teki maceramızı 3D olarak oynama şansı yakalayacağız
08.01.2011 17:31 Alkan Adakaner


     Nintendo 64'ün efsane oyunu The Legend of Zelda: Ocarina of Time, gelişmiş görseller ve 3D desteği ile birlikte 3DS ekranlarına geliyor. Tüm zamanların en yüksek not ortalamasına sahip oyunlardan birisi olan Ocarina of time'ın yeni görüntüleri yayınlandı.
 
     N64 sürümüne göre biraz daha gelişmiş görsellere sahip olacak oyun 2011 yılında 3DS sahipleri ile buluşacak. Yine büyük bir ilgiliyle karşılanacağını düşündüğümüz oyun 3DS'teki ilk Zelda oyunu olacak.
 
     Aşağıda yeni görüntüleri bulabilirsiniz. Görüntüler düşük çözünürlükte olduğundan birebir oyun içi görüntüyü yansıtmadıklarını da hatırlatalım.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! -38 Sn önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı -37 Sn önce Uzay Temalı Strateji Oyunu Ixion PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler