Pokemon X & Y için 4 Yeni Pokemon Duyuruldu

12.05.2013 09:31 Alkan Adakaner


    Nintendo 3DS için hazırlanan Pokemon X & Y'den yeni bilgiler yayınlandı. Oyundaki yeni Pokemonlar, bölgeler ve merkez şehir de bu yeni detaylar arasında bulunuyor.
 
   Oyundaki yeni Pokemonların isimleri Yancham,Yayakoma, Elicitel ve Gogoat olarak açıklandı.  Bunlardan Yancham "Parting Remark" adlı bir tekniğe sahip. Yayakoma ise ateş türünde "Flame charge" yapabilen kuş benzeri bir Pokemon'muş. Elicitel ise elektrik türünde "Parabola Charge" adlı özel bir saldırıya sahip. Bu saldırı ile düşmanlara zarar verirken, kendi enerjisini arttırabiliyor. Son Pokemon'umuz Gogoat ise keçiye benziyor ve Horn Leech adlı saldırıya sahip.
 
    Oyundaki ana şehrimiz Miare adlı Fransız şehirlerinden etkilenerek hazırlanmış açık hava pazarına sahip bir yer. Pokemon X & Y'nin Karos adlı yeni bir bölgeye sahip olacağı da belirtiliyor. Aşağıda CoroCoro dergisinden alınan bir taramayı bulabilirsiniz. Yeni Pokemonlar burada görünüyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon X & Y Platformlar: 3DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler