Portal 2'yi 10 Yaşından Büyük Herkes Oynayabilir

Portal 2, Nisan ayında çıktığında ortalığı kasıp kavuracak.
26.02.2011 17:09 Levent Polater


 
   ESRB, Portal 2'nin yaş sınırını belirledi. Portal 2'yi 10 yaşından büyük herkesin oynayabileceği bir oyun olarak tanımlayan ESRB, FPS-puzzle oyununda Fantastik ve hafif şiddet olduğunu açıklamış. 
 
    21 Nisan'da Avrupa çıkışını yapacak olan Portal 2, PC, PS3, Xbox 360 ve Mac platformlarına çıkışını yapacak. Geçtiğimiz günlerde Valve patronu Gabe Newell, firmasının şimdiye dek yaptığı en iyi oyunun Portal 2 olduğunu söyleyerek heyecan yaratmıştı.
 
    Oyuncuların bir portal silahıyla çeşitli bulmacaları çözmeye çalışacakları bir oyun olan Portal 2'de ESRB'nin açıklamasına göre oyuncular, zararlı bölgeler, yerleştirilmiş silah taretleri, toksik atıklar, zehirli gazlar ve dev pistonlar gibi çeşitli engellerle karşılaşacaklar. Oyunda ayrıca 'Damn' ve 'Hell' sözcüklerinin sıkça duyulacağı ve oyunda bulunan en argo kelimelerin bunlar olduğu da söylenmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Dead Redemption Liderleri Yeni Stüdyo Kurdu: İşte İlk Projeleri 28 Dk önce Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler