Prison Architect'e İlgi Oldukça İyi Düzeyde

Ayaklanma çıkarmak için en güzel sebepleri idam edilecek mahkum bulur
12.02.2013 11:17 Alkan Adakaner


      Bağımsız adlı programımızda da tanıttığımız oyunlardan biri olan Prison Architect'e ilginin oldukça iyi düzeyde olduğu açıklandı. İngiliz oyun geliştiricisi Introversion Software tarafından geliştirilen oyunun önalımını 30,230 kişinin yaptığı belirtiliyor. Bu da geliştiriciye 1 milyon dolar civarında gelir getirmiş.
 
     Oyuncular önalım yaparak oyunun alpha ve beta aşamalarına katılabiliyorlar. Oyunun bu aşamalarına katılmak için minimum 30 dolar ödemeniz gerekiyor. Bu rakam 500 dolara kadar da çıkıyormuş. Şu an için ortalama ödeme ise 33 dolar civarındaymış.
 
     Prison Architect'in Linux, Mac ve Windows PC platformlarını desteklediğini belirtelim. Eğer hapishane yönetmenin nasıl bir şey olduğunu merak ediyorsanız, bu bağımsız oyun tam size göre.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prison Architect Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Introversion Software Dağıtıcısı: Introversion Software Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 6 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
NewGamePlus: The Day Before Geliştiricisi Yeni Oyun İçin Para İstiyor 24 Dk önce Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 05 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 05 Ekim NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 05 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler