Quantic Dream'in PS3'e İki Projesi Daha Var

13.06.2012 00:42 Samet Konuksal


     E3 fuarı öncesinde çıkan söylentilerde Quantic Dream'in birden fazla proje üzerinde çalıştığını duymuştuk. E3 fuarı geldi, bahsi geçen projelerin sadece bir tanesi duyuruldu. Fakat görünüşe göre Quantic Dream'in üzerinde çalıştığı projeler gerçekten de bir tane değil.
 
     Superannuation'dan gelen bir habere göre, Quantic Dream'in konsept artisti Florian Salomez, LinkedIn profilinde iki yeni yapımı listeledi. Salomez profilinde listelediği oyunları tanıtırken "Beyond: Two Souls ve ismi duyurulmamış iki adet AAA kalitesinde PS3 projesi" cümlesini kullanmış.
 
     Bu iki oyunun, daha önce ticari hakları Sony tarafından alınan ve ek olarak isimleri Quantic Dream'le birlikte geçen Fiv5 ve Infraworld olacağı düşünülüyor. Fiv5'le ilgili pek bilgimiz yok ancak Infraworld'ün yapımına daha önceden başlanmış, sonrasında iptal edilmişti.
 
LinkedIn profil sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 6 Dk önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 8 Dk önce Uzay Temalı Strateji Oyunu Ixion PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler