Radiant Historia Şubat'ta Amerika'da

23.11.2010 00:57 Alkan Adakaner


 
    Nintendo DS'e sahip RPG severler tarafından merakla beklenen Radiant Historia beklediğimizden de daha erken Batı'ya geliyor. Atlus bu defa elini çabuk tutup oyunu Batı'da da Japonya çıkış tarihine yakın bir dönemde çıkarıyor.
 
       Atlus tarafından yapılan açıklamaya göre oyun Şubat ayında Amerika'da piyasaya çıkacak. Üstelik oyunun yanında Yoko Shimomura'nın piyano bestelerinden oluşan bir de Soundtrack CD'si (bkz yukarıdaki resim) bulunacak.
 
       Radiant Historia'nın Avrupa çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı, ama oyunun Avrupa'da da Soundtrack CD'si ile çıkmasını temenni ediyoruz. Nintendo DS'in son önemli rpg'lerinden birisi olan bu oyunu türü sevenlerin yakından takip etmelerini tavsiye ederim.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Radiant Historia Platformlar: DS Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler