Rapor: Mass Effect 3, Wii U'ya da Yapılıyor

Mass Effect 3, Xbox 360 için Kinect desteğiyle geliyor.
19.10.2011 15:39 Levent Polater

 
    Mass Effect 3 ile ilgili çok enterasan bir söylentiye hazır olun. Alınan bir rapora göre EA, Mass Effect 3'ün Nintendo'nun yeni nesil ev konsolu Wii U'ya getirmeyi planlıyormuş.
 
    Şirketin extranet'inde yazan bilgilere göre BioWare'in epik savaş RPG'sinin Xbox 360, PS3, PC ve "Next Gen" platformlara geleceği yazıyor. Şu anda bize en yakın yeni nesil yani 'Next gen' konsolun da Wii U olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

    EA Games'ten Frank Gibeau bu konuyla ilgili şunları söyledi: "Wii U'ya da yapacağımızı söyleyemem, ama bu kontroller cihazıyla Mass Effect evreninde neler yapabileceğimizi hâyâl edebilirsiniz. Doğru zaman gelince duyuracağız." 
 
    Gibeau'nun konuyla ilgili görüşleri de böyle bir olasılığın gerçekleşme ihtimalini güçlendiriyor. Wii U, Mass Effect'i de bünyesine katarsa şimdiden çok iyi bir hardcore oyun listesine sahipken bunu daha da ileriye götürecektir.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 2 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 3 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 4 Saat önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler