Rapor: Yeni Xbox, Sürekli İnternet İstemeyecek

07.05.2013 02:17 Samet Konuksal


    Bugüne kadar çıkan söylentiler sayesinde oyuncularda da yeni nesil Xbox'a karşı olumsuz bir tutum oluştu. Söylentilerin çoğunda yeni Xbox'ın sürekli internet bağlantısı isteyeceğine dair bilgiler yer alıyordu. Bugün ortaya çıkan bir e-posta, bütün bu söylentileri bir kenara attırdı.
 
    Teknoloji dünyasının ünlü sitelerinden ArsTechnica'nın eriştiği bu e-posta, Microsoft tarafından yeni Xbox üzerinde çalışan kişilere yollanmış. Bu e-postada belirtilenlere göre yeni nesil Xbox'ta sürekli internet bağlantısı zorunluluğu olmayacak. Verilen örneklere göre kullanıcılar, internet bağlantısı olmadan Blu-Ray sürücüsüyle film izleyebilecek, canlı olarak TV izleyebilecek ve internet bağlantısı gerektirmeyen oyunları oynayabilecekler.
 
   Tabii ortaya çıkan bu e-posta, daha önce çıkan 'set-top box' söylentilerini de diriltti. Mailde belirtilenlere göre yeni nesil Xbox, internet bağlantısı olmadan canlı TV yayını izletebilecek. Bunun internetsiz ve herhangi bir yardımcı alet olmadan şu anki konsollarda yapmanın imkansız olduğunu hepimiz biliyoruz. Fakat daha önce çıkan söylentiler, yeni nesil Xbox'ın oyun konsolu değil, bir uydu alıcısı misali eğlence cihazı olacağı ve TV'nin göreceği bütün işlemleri görebileceği söyleniyordu. 
 
Bakalım ileride neler göreceğiz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 3 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 3 Saat önce GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 4 Saat önce Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 5 Saat önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler