Red Faction: Armageddon'dan Yeni Görüntüler

25.08.2010 09:46 Gökhan Yılmaz

 
     Mars'taki uzaylıların yeni görüntüleri ortaya çıktı. Ekran görüntüleri, ufak bir değişiklik yaparak Red Faction serisine gerilim katacak Armageddon'un renk cümbüşünü ve parçalanan uzaylılarını gösteriyor.
 
     Oyunun hikayesine kısa bir bakış atarsak, Mars'taki koloniler yer altına inerek yaşamaya karar vermelerinin ardından gezegendeki tek canlı türünün kendileri olmadığını fark ederler. Oyuncular bu noktada Red Faction: Guerilla'dan tanıdığımız Alec Mason'ın torunu olan Darius'un yönetimini ellerine alacaklar.
 
     Ayrıca yeni görüntülerde Creeper isimli uzaylı türünü, Shockwave teknolojisini ve Magnet Gun'ı görebiliyoruz. Creeper, ufak kalabalıklar halinde gezen ve hızlı bir şekilde saldıran bir uzaylı türü. Bunların başlarına hedef alarak vurmanız gerekecek. Diğer yeni özelliklerden Shockwave etrafınızdaki düşmanlarınızı sersemleterek düşüren bir nano dalga yaratacakken Magnet Gun ise çeşitli objeleri fırlatabileceğiniz bir maden silahı olacak.
 
     Red Faction: Armageddon önümüzdeki Mart ayında PC, PS3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülecek.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Faction: Armageddon Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts 3 Tüm Ortamları Yenileyen 4K Doku Paketine Kavuştu 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında Son Hafta Başlıyor! 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı! 08 Temmuz Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 08 Temmuz Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 08 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler