Rise of the Tomb Raider'ı Ön Sipariş Yapana Tomb Raider: Definitive Edition Veriliyor

27.07.2016 09:21 Gazali Çetinkaya

   Rise of the Tomb Raider, Xbox One ve PC'den sonra nihayet PlayStation 4 için de geliyor ve Square Enix oyunu ön sipariş yapmaya teşvik edici bir hamle olarak bir önceki oyun olan Tomb Raider: Definitive Edition'ı da yanında veriyor.
   
   TR PSN hesabı üzerinden de satışa sunulan Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration'ı dijital olarak ön sipariş yaptığınız takdirde Tomb Raider: Definitive Edition'ın ücretsiz bir kopyasına sahip oluyorsunuz.
 
   TR PSN'de 194 TL'den satılan Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
11 Ekim tarihinde PlayStation 4 için çıkış yapacak. İçerisinde ise yeni co-op modu Endurance, yeni hikaye modu Blood Ties, yeni zorluk modu, 20. yıl kutlama kıyafeti, 5 klasik Lara kostümü, 12 kıyafet, 7 silah, 35 sefer kartı ve daha önce piyasaya sürülmüş olan tüm indirilebilir içerikler bulunacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 35 Dk önce Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 14 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 14 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler