Ryse'ın Live Action Serisi Başladı

06.11.2013 13:48 Gökhan Yılmaz

 
     Ryse: Son of Rome için yapılan reklam kampanyaları sürdürülüyor. Öne çıkan Xbox One'a özel oyunlardan biri olan yapım için Live Action serisi çekildi ve ilk bölüm olan The Fall yayına girdi.
 
     Henüz kaç bölüm olacağını bilmediğimiz Live Action serisi meraklıları havaya sokmaya yetecektir. İlk bölüm The Fall'da barbarların Roma'ya dalarak katliam yaptıklarına tanıklık ediyoruz ve intikam çanları çalmaya başlıyor.
 
     Diğer yandan oyun için geçtiğimiz günlerde Season Pass duyurulmuştu ve 14 Multiplayer harita ile ekstra oyun modunun 20$'a satıldığını haber etmiştik.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ryse: Son of Rome Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Uzay Temalı Strateji Oyunu Ixion PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 5 Dk önce Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler