Ryse'ın Senaryosu Kısa mı Sürüyor?

16.11.2013 02:08 Samet Konuksal


    Xbox One'ın en çok beklenen oyunlarından Ryse: Son of Rome'u inceleme fırsatı yakalayan siteler, ortaya ilginç dedikodular attı. Bu sitelerden Fransa tabanlı Jeux Video, oyunun çok kısa sürdüğüne yönelik bir haber yayınladı. 
 
    Yayınlanan haberde oyunu oynama fırsatı yakalayan editör, Ryse'ın senaryo modundaki bölümlerin(Chapter) yarısının sadece 90 dakika içerisinde bittiğini söyledi. Sonrasında ise oyunun tasarım yönetmeni Patrick Esteves, Twitter üzerinden, "Ryse toplamda 6.5 - 8.5 saat arası sürüyor. Bütün bölümler eşit süreye sahip değil. Mesela birinci bölüm 20 dakika sürüyorsa, üçüncü bölüm 60-80 dakika sürüyor." açıklamalarını yaptı.
 
    Gelelim işin ilginç kısmına. Patrick Esteves'in yayınladığı bu Tweet kısa bir süre sonra kaldırıldı. Bunun nedeni sizce ne olabilir?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ryse: Son of Rome Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Uzay Temalı Strateji Oyunu Ixion PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler