SR: The Third'ten Karakter Yaratma Görüntüleri

Oyunda ilginç araçlar bizi bekliyor.
18.08.2011 02:05 Ersin Kılıç


     Açık dünya oynanışı dışında içerdiği özel dinamikler ile şehri birbirine katmamızı sağlayacak olan Saint's Row: The Third için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Oyundaki karakter yaratma görüntülerine yer verilen bu yeni ekran görüntülerinde, ne kadar farklı karakter yaratabileceğimizi görüyoruz. Yapım ekibi bu konuda baya bonkör davranmışa benziyor. Bu karakter yaratma kısımları dışında şehrin bir görüntüsü ve karakterimizin elinde bir bazuka da bulunuyor.
 
     Yeni ekran görüntülerinde en dikkat çeken nokta ise bir Jet'ten kaçmaya çalışan motorsiklet benzeri araç oluyor. Yerden birkaç metre yukarıda süzülen bu aracı kullanmak eminim çok eğlenceli olacaktır.  Yeni görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler