"Sıradaki Mass Effect Yepyeni Bir Şey Olacak"

Mass Effect serisinin ilk 3 oyununa yoğun ilgi vardı
24.03.2013 09:38 Alkan Adakaner


    Her ne kadar Bioware'in kurucuları stüdyodan ayrılsa da Mass Effect ve Dragon Age serilerinin geliştirilmesine devam ediliyor. Dragon Age 3: Inqisition daha önce duyurulmuştu. Sıradaki Mass Effect oyununun da yapım aşamasında olduğunu biliyoruz.
 
     Bioware yetkililerin açıklamasına göre sıradaki Mass Effect oyunu daha önceki oyunların devam gibi değil, yepyeni ve taze bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Söylenenlere göre yeni seride Mass Effect evrenini baştan sona keşfetmemiz sağlanacakmış.
 
    Geliştirme aşamasında serinin hayranlarından gelen bildirimleri de dikkatle inceleyen ekip oyunu da ona göre şekillendiriyormuş. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 5 Saat önce Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 5 Saat önce Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 5 Saat önce Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 5 Saat önce The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler