Sledgehammer Yeni Call of Duty için Eleman Arıyor

Sledgehammer Games de deneyimli isimlerden oluşan bir geliştirici
07.12.2011 10:19 Alkan Adakaner

      Call of Duty: Modern Warfare 3'te Infiniy Ward'a yardımcı olan Sledgehammer Games şimdi de serinin yeni oyunu için harekete geçti. Firmanın iş ilanı yeni bir CoD projesinde yer alacağının da kanıtı olarak görülebilir.
 
       Firmanın iş ilanında yeni bir online deneyim yaratmak, multiplayer oyun modları ve online iletişim içerikleri hazırlamak için "deneyimli online mühendis" arandığı belirtiliyor. Böyle büyük bir oyunda görev alacak kişide aranan özellikleri (en az 5 yıllık oyun programlama deneyimi gibi) artık siz düşünün.
 
       Hatırlarsanız Sledgehammer Games ilk olarak 3. kişi bakış açısına sahip bir Call of Duty oyunu hazırlandığını duyurmuştu. Daha sonra ise bu stüdyo Raven Software ile birlikte Infinity Ward destek için bu proje bir kenara bırakılmıştı. Kim bilir Sledgehammer Games yetkilileri belki de şimdi bu oyunu canlandırma arayışındadır.
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 16 Dk önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 1 Saat önce Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 15 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 15 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler