Sonic Dream Team için Açılış Animasyonu Yayınlandı

22.11.2023 13:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı SEGA ve geliştirici HARDlight, Sonic the Hedgehog 3D aksiyon platform oyunu Sonic Dream Team'in açılış animasyonunu yayınladı. Açılış animasyonu Sonic ve arkadaşlarının Dr. Eggman ile mücadelesini konu alıyor. Animasyon Tyson Hesse tarafından yönetiliyor, Powerhouse Animation tarafından canlandırılıyor ve müzikler Tee Lopes tarafından besteleniyor.
 
Çarpık rüyalar dünyasında yeni bir macera 
 
 
Sonic the Hedgehog, Sonic Dream Team ile geri dönmeye hazırlanıyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda dur durak bilmeyen aksiyon ve heyecan dolu maceralar bizleri bekliyor. 
 
Bu yepyeni Sonic macerasında kötü Dr. Eggman, gerçek dünyada rüyaları gösterme gücüne sahip eski bir cihaz olan The Reverie'yi keşfediyor. Bu kapsamda çarpık rüya manzaralarında gezinebiliyor, arkadaşlarınızı kurtarmaya çalışıyor ve Dr. Eggman'ın kabus gibi dünya hakimiyeti hayallerine son vermeye başlıyoruz.
 
Sonic Dream Team 5 Aralık tarihinde Apple Arcade için çıkış yapacak. 
 
Açılış animasyonu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Frontiers Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 7 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 7 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler