Starkiller'ın Kamino'dan Kaçışı

23.08.2010 15:00 Ersin Kılıç


      Star Wars hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen Star Wars: Force Unleashed 2 için yeni oynanış videoları yayınlandı. GamesCom fuarından çekilen bu videolarda LucasArts'tan Cameron Suey oyunun bazı özelliklerini anlatıyor.
 
     İlk Force Unleashed oyunundan altı ay sonrasını konu edinecek olan oyunun hemen başında Starkiller'ı Darth Vader'ın elinden kaçarken görüyoruz. Hatırlarsanız daha önce yayınlanan bir videoda Darth Vader, çırağına ihtiyaç duymadığı için ölüm emrini vermiş ve Starkiller'ın kaçışını görmüştük. İşte bugün yayınlanan videolarda da o kısmın devamını görebiliyoruz.
 
     Daha çok denizden oluşan ve fırtınaları ile ünlü olan Kamino gezegeninden kaçış sahneleri ise oldukça epik gözüküyor. havada süzülen Starkiller'ı tüm gücünü kullanırken görebiliyoruz. Ayrıca bir çok oyun dinamiğine yer verilen bu videoda Starkiller'ın iki ışın kılıcı kullandığına da dikkat çekilmiş. Oyunun bu yeni video ve görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri


 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars : Force Unleashed 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 18 Dk önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 1 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 2 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler