Steam, Yaz İndirimi Sonrası Kur Güncellemesine Gidebilir! Son Fırsat!

27.06.2023 20:02 Mehmet Tandoğan

 
 
PC oyuncularının uğrak noktası Steam için yeni bir haber ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre Steam, yaz indirimi sonrasında mevcut kur oranını yükseltmeyi planlıyor. Şu anda 10 TL'de bulunan kurun indirim sonrasında 20 TL'ye yükselmesi bekleniyor.
 
Yaz indirimlerini iyi değerlendirmemiz gerekiyor
 
 
 
İçerisinde bulunduğumuz dönem sebebiyle artık oyunların yüksek fiyatlarla karşımıza geldiğini görebiliyor ve her fırsatı iyi değerlendirmemiz gerektiğini biliyoruz. Steam için yaklaşan yaz indirimleri bizim için bir fırsat niteliği taşıyor. Bu yaz indirimleri ile beraber birçok oyunu daha ucuz fiyata alabiliyor ve kütüphanemizi doldurabiliyoruz.
 
Ancak şu anda yaz indirimleri sonrasında zam geleceği haberi ortalıkta dolanıyor. Steam yaz indirimleri 29 Haziran TSİ 20:00'de başlıyor ve 13 Temmuz TSİ 20:00'de sona ermesi planlanıyor. Bu süreden sonra kurun 10 TL'den 20 TL'ye yükselmesi bekleniyor.
 
Elbette kurun 10 TL birden yükselmesi oyuncular açısında pek çok olumsuz durumu beraberinde getiriyor. Büyük çaplı oyunların genelinin 1.000 lira bandında çıktığını varsayarak (ortalama) kur güncellemesiyle beraber düz hesap 2.000 TL'den karşımıza çıkabilir. Elbette bu kur durumu geliştiricilere / yayıncılara öneri amaçlı sunuluyor (yani şu fiyattan şu ülkede satabilirsiniz gibi) ve ekipler istediği fiyattan oyunlarını yayınlayabiliyor.
 
Peki siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 3 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 3 Saat önce GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 4 Saat önce Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 5 Saat önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler