THQ: Oyunlarımız Wii U'da Daha İyi Olacak

Metro: Last Light da Wii U için çıkacak oyunlar arasında bulunuyor
24.09.2011 10:02 Alkan Adakaner


     Nintendo Wii U'nun Playstation 3 ve Xbox 360'tan daha güçlü bir konsol olacağını biliyoruz. Buna rağmen hala konsolun grafiksel kapasitesinin nasıl olabileceğine dair elimizde somut bir örnek yok. THQ ise en azından multiplatform oyunlar konusunda bir açıklama yaptı.
 
     Adı açıklanmayan bazı yetkililerin yorumlarına göre Wii U'daki multiplatform THQ oyunları diğer konsol sürümlerinden daha iyi görünecek. Yani doğrudan o konsollardan birebir uyarlama yapılmayacak. İşte yetkililerin yorumları:
 
     "Yayıncıların büyük çoğunluğunun 3. parti multiplatform oyunlarının gerçek 1080p, fazladan içeriğin yanı sıra PS3 ve Xbox 360'ın sunduğundan daha sağlam frame-rate (saniye/kare oranı) sunmasını bekliyoruz. Eğer oyun kütüphanenizdeki oyunların en iyi sürümünü elinizde bulundurmak istiyorsanız, PC veya Wii U sürümünü öneriyoruz."
 
     Crytek ve DICE'tan sonra THQ da Wii U'nun gücünden etkilenmiş gibi görünüyor. Nintendo artık kesin bir açıklama ve gösterim yapsa da biz de cihazın gücünü öğrensek harika olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 10 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 10 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler