THQ, Saints Row: Initiation Station'ı Duyurdu

Oyunda böyle ilginç silahlar da bulunacak!
06.05.2011 10:22 Alkan Adakaner


      THQ, Saints Row: Initiation Station'ı duyurdu. Bu tahmin edilenin aksine yeni bir oyun değil, Saints Row: The Third için hazırlanan yeni bir karakter yaratma sistemi. Bu sistemin özelliği ise karakterinizi özgürce yaratabilmeniz.
 
     Oyunun daha önceki görüntülerinde ayrntılı bir karakter yaratma sisteminin olduğuna tanık olmuştuk. Initiation Station sayesinde ise çok ayrıntılı bir şekilde yarattığınız bu karakterleri arkadaşlarınızla paylaşabilecek veya onların karakterlerini indirmeniz mümkün olacak.
 
      Ayrıca co-op modu için arkadaşınızla birlikte bir süper ikili de yaratmanıza imkan verilecek. THQ buna örnek olarak "Cowboy ve Indian", "Dominatrix ve Sex slave" gibi ikilileri örnek veriyor. Anlaşılan çok çılgın bir karakter yaratma moduyla karşı karşıyayız.
 
     PC, Xbox 360 ve Playstation 3 kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacak olan Initiation Station'a Red Faction: Armageddon'ın ön alımını yapanlar daha önce ulaşabilecekler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler