Tekken 6'da Xbox 360 ve PS3 Yükleme Süreleri

Tekken 6. oyunuyla birlikte ilk defa Playstation dışında bir konsolda göründü
05.11.2009 16:45 Alkan Adakaner

İki konsolu karşılaştıran Gemaga çalışanlarına göre Tekken 6'yı her iki konsolun hard disk'ine yüklediklerinde Xbox 360'ın birkaç saniye daha hızlı oyuna girdiğini görmüşler.
 
 
 Arada büyük bir farkında olmadığını gördükten sonra her iki oyunu da disk üzerinden oynayıp karşılaştırma yöntemine giden Gemaga çalışanları karakter ve bölüm değiştirirken Tekken 6'nın PS3 versiyonunun 33 saniyede, Xbox 360 versiyonunun ise 11 saniyede oyuna girdiğine şahit olmuşlar.
 
 
Bu farkın nedeni büyük ihtimalle PS3'ün Blu-Ray disc kullanmasından kaynaklanıyor. Yüksek kapasitede depolama kapasitesine sahip disklerin, yükleme süresinin uzamasına yol açtığı bilinen bir gerçek. 
 
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PSP Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 1 Saat önce The First Descendant, Destiny 2 Simgelerini Taklit Etmekle Suçlanıyor 2 Saat önce Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 6 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler