Transformers Oyunları Steam'den Kaldırıldı

22.12.2017 20:34 Gazali Çetinkaya

 
   Activision'ın lisanslı bazı oyunları Steam'de satıştan kaldırıldı.
 
   ResetEra forum kullanıcılarının fark ettiği üzere Steam'de satıştan kaldırılan Activision oyunları şu şekilde: Transformers: War for Cybertron, Transformers: Fall of Cybertron, Transformers: Rise of the Dark Spark, Transformers: Devastation ve The Legend of Korra.
 
   Bu oyunlar Steam'in yanı sıra artık PlayStation Store üzerinde de satın alınamıyor ancak Xbox Store üzerinde indirimli olarak satılmaya devam ediliyor.
 
   Activision oyunların satıştan kaldırılma sebebini açıklamadı, sebebi muhtemelen yine lisans süresinin dolması ile alakalı. Geçtiğimiz ay Deadpool oyunu ve bu yılın başında Platinum Games'in Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan oyunu çıkışından sekiz ay sonra Steam'de satıştan kaldırılmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Transformers Devastation Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler