Valorant'ın Konsol Sürümlerinin Çıkış Tarihi Sızdırıldı

22.07.2024 15:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Riot Games tarafından oyunculara sunulan rekabetçi nişancı aksiyon oyunu Valorant bildiğiniz üzere konsollara gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz ay yayınlanan haberle birlikte oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformlarında geleceği doğrulandı. Şimdi ise oyunun konsollara ne zaman geleceği sızdırıldı.
 
Valorant'ın konsol sürümleri için tarih yakın
 
 
 
Hızlı bir şekilde beta sürecine giren Valorant'ın konsol sürümünün çıkış tarihi ortaya çıktı. Twitter platformunda sızıntı içeriklerle ön plana çıkan eXtas1stv adlı bir kullanıcı, yayınladığı gönderiyle oyunun 26 Temmuz tarihinde konsollara geleceğini iddia etti. Riot Games daha önce nişancı oyununun konsollara tam olarak ne zaman geleceğini açıklamadı.
 
Doğru sızıntı bilgilerle öne çıkan eXtas1stv adlı kullanıcının verdiği tarih genel olarak oyuncu toplulukları tarafından kabul görüyor. Diğer taraftan resmi bir açıklama olmadığı için elbette bu tarihi şu an için net olarak kabul edemiyoruz.
 
Bildiğiniz üzere rekabetçi oyun Valorant şu anda sadece PC platformunda mevcut durumda. Öte yandan Xbox ve PlayStation 5 konsollarında nasıl bir kontrolcü desteğinin olacağı şu an için bilinmiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 7 Saat önce Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 8 Saat önce PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 9 Saat önce Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 11 Saat önce Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler