Victoria 3 Bu Yıl içinde Çıkış Yapacak

14.06.2022 09:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Paradox Interactive, büyük strateji oyunu Victoria 3'ün ilk oynanış fragmanını yayınladı. Ayrıca 2022 yılı içerisinde çıkış yapacağını onayladı ve istek listesine eklemeniz için Steam sayfasını da açtı.
 
Paradox Development Studio, seni 19. yüzyılın heyecan ve değişim dolu karmaşasında kendi ideal toplumunu inşa etmeye davet ediyor. Paradox'un tarihindeki en sevilen oyunlardan biri olan Victoria 3'te toplumundaki çakışan çıkarları dengele ve hak ettiğin konumu elde et. 
 
1836-1936 tarihleri arasında onlarca ulusa liderlik et. Tarım veya Sanayi Devleti, Geleneksel veya Radikal, Barış Yanlısı veya Yayılmacı... Seçim senin. Kazançlı mallardan yararlanmak için endüstrini büyüt ve ulusal refahı artırmak için kârları vergilendir.
 
Dünya sahnesinde diplomatik konumunu korumak için diplomatik kurnazlıklar yaparak anlaşmalar, ilişkiler, ittifaklar ve rekabetlerden oluşan karmaşık bir küresel ağ ör. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/529340/Victoria_3/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Victoria 3 Platformlar: PC Geliştirici: Paradox Development Studio Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 9 Dk önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 51 Dk önce GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 1 Saat önce Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 2 Saat önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler